OM OSS


Vi på LA Beauty Clinic tror på att en nöjd kund och ett gott resultat grundar sig i lyhördhet, kommunikation, kunskap & professionalitet och därför arbetar vi med dessa nyckelord varje dag för att kunna ge dig som kund det bästa resultatet.


Du är en unik människa med ett unikt utseende och därför hjälper vi till att skräddarsy en behandling som passar just för dig för att främja din skönhet. UTBILDAD OCH LEGITIMERAD PERSONAL


Vi som arbetar på La Beauty Clinic är legitimerade, certifierade och specialiserade i de behandlingar vi erbjuder.


Vi har ögat för detaljer och vi hjälper till att skräddarsy en behandling som passar för just dig & dina önskemål.


Vi erbjuder säkra behandling med god kvalitet genom att vi har god kompetens i vårt yrkesområde, arbetar med CE märkta och godkända produkter som är världsledande på marknaden. 


Men viktigast av allt, vi finns för våra kunder innan, under och efter en behandling för att kunna förbeda, stötta och följa upp. 


Boka tid eller gå på konsultation? Det är inte alltid lätt att veta vad man ska boka! Men det är ingen fara, för frågor och funderingar är det bara att kontakta oss! 

VAD VÅRA KUNDER TYCKER

TRYGG & LYHÖRD

“Hos Louise känner jag mig alltid trygg. Hon är lyhörd och uppnår alltid de önskemål jag har. Jag kommer aldrig gå till någon annan

BÄSTA KLINIKEN

"Väldigt professionellt bemötande! "

"Bästa kliniken!"

PROFFS SOM BRYR SIG

"Jag gjorde mina läppar för första gången hos La Beauty Clinic och var så nervös inför behandlingen. Men så fort jag träffade Louise fick hon mig lugn och all min nervositet försvann. En fantastisk person som bryr sig om sina kunder samtidigt som hon utstrålar professionalitet"